Frivilliga Radioorganisationen

FRO Sollefteå

Kontaktinformation

FRO Sollefteå
Nils Berglund
Bjursta 221
881 93 SOLLEFTEÅ
E-post: solleftea@fro.se
Tel: 070-3354601

Välkommen till FRO Sollefteå

Frivilliga Radioorganisationen (FRO) är en frivillig försvarsorganisation för sambandsintresserade. Kvinnor och män i alla åldrar kan bli medlemmar. Vi bemannar sambandsbefattningar i Försvarsmakten samt inom samhällets krisberedskap.

FRO Sollefteå bedriver en stor verksamhet inom olika områden såsom, säkerhetssamband, närradio, utbildning (mekning) och mastarbeten för samband inom kommun. Under fliken [Aktiviteter] finns det en utförlig presentation om vad FRO Sollefteå sysslar med eller klicka här. Om du vill bli medlem så finns inträdesansökan att ladda ned under fliken [Kontakta oss]

 Ingressbild liten

Försvarsetablering i Sollefteå

Som kanske alla känner till så kommer I 21 att återuppstå.

Det är ganska mycket som återstår innan det blir någon verksamhet. Det är också oklart om de gamla kasernerna ska tas i bruk eller om det ska byggas nåt nytt. Tjärnmyrens skjutfält kommer troligen att bli klar först. Konsekvensen av det blir att vi kommer att tappa vår lokal. Vi har haft en kontakt med kommun om det kommande problemet. Det finns en lokal 2 km norr om Remsle-rondellen som kan eventuellt vara en temporär lösning.

Finns det någon som läset detta som har något förslag till lokal, helst centralt. Kontakta då i så fall mig, Nils.

070-3354601

phone4 1

 

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök