Frivilliga Radioorganisationen

FRO Sollefteå

Välkommen till FRO Sollefteå

Frivilliga Radioorganisationen (FRO) är en frivillig försvarsorganisation för sambandsintresserade. Kvinnor och män i alla åldrar kan bli medlemmar. Vi bemannar sambandsbefattningar i Försvarsmakten samt inom samhällets krisberedskap.

FRO Sollefteå bedriver en stor verksamhet inom olika områden såsom, säkerhetssamband, närradio, utbildning (mekning) och mastarbeten för samband inom kommun. Under fliken [Aktiviteter] finns det en utförlig presentation om vad FRO Sollefteå sysslar med eller klicka här. Om du vill bli medlem så finns inträdesansökan att ladda ned under fliken [Kontakta oss]

 Ingressbild liten

Krisdagen 2019

FRO Sollefteå och andra frivilliga försvarsorganisationer i Sollefteå visade upp oss och informerade om våra verksamheter lördagen den 11 maj 2019.
Vi fanns på följande platser: Ramsele, Junsele, Edsele, Långsele och Sollefteå. Från alla platser hade vi radiokontakt via DMR repeater på Hallstaberget. En realistisk händelse var att stömmen försvann i Ramsele mitt på dan och alla affärer fick stänga. Den enda affär som är självförsörjande på ström är ICA i Edsele som har ett eget elverk.
ICA Junsele
En översiktsbild över ICA i Junsele där flera föreningar deltog.

Nils Jeanette Edsele
ICA Edsele. Nils Berglund och Jeanette Lidén från Civilförsvarsförbundet. Många stannade till och fick information om olika bra att veta saker.

Fredrik o Rakel liten
Här har Fredrik Westin kontakt med Nils-Olov Nilsson från kommun via Rakel.

 

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök